Ce facem

Susținem brandul curajos.

Te întrebi care e procesul din spatele muncii noastre? Punem totul cap la cap în doar 3 pași simpli:

01. Analiză

02. Creație

03. Livrare

Design

Un design bun face mai mult decât 1000 de cuvinte. Nu te mai gândi de ce altora le merge și ție nu.

Brandul tău are nevoie de un design de calitate, fie că este vorba de logo, identitate vizuală, bannere, site sau orice alte materiale care te vor ajuta să te faci mai bine cunoscut în fața clienților tăi. Alege să lucrezi cu o echipă creativă ce iți va veni mereu în întâmpinare cu idei nou-nouțe.

Strategie

Strategii noștri se vor ocupa de brandul tău până la încheierea proiectului. Stabilim cu grijă canalele de comunicare, mesajele potrivite pentru publicul tău, care sunt direcțiile vizuale și de comunicare optime.

Brand Communication

Alegem cele mai potrivite canale de comunicare pentru brandul tău dar și mesajul care rămâne în mintea clienților tăi. Îți venim în întâmpinare cu cele mai potrivite soluții online și offline.

Branding

Sau re-branding.  Îți suntem alături indiferent de nevoile brandului tău.

Ai o idee și vrei să o transformi într-un brand stabil? Îți construim totul de la zero. Logo, poziționare, strategie de brand, identitate vizuală și direcție de comunicare. Ai deja un brand și vrei să îi dai un refresh? Hai să discutăm despre ce putem face împreună.

Consultanță

Îți oferim consultanță pentru nevoile brandului tău atunci când ai nevoie de o strategie de brand, strategie de marketing, campanii de marketing și comunicare, Google Adwords sau social media.

Social Media

Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube sau orice altă rețea de social media îți dau bătăi de cap? Suntem aici să te ajutăm în toate aspectele social media, de la strategie la implementare, mesaje, postări sau Ads.

Audit

Ce ar fi un brand fără publicul său? Așa că asigură-te că îl cunoști cât mai bine.

Analizăm cu atenție concurența, publicul țintă și tiparele de comportament. Astfel ne asigurăm că brandul tău livrează către cele mai optime segmente, dar și că strategiile dezvoltate se potrivesc mănușă cu nevoile și cerințele targetului.

Abonează-te la newsletter-ul nostru lunar pentru ultimele știri

    Nume *

    Email *

    Abonează-te la newsletter-ul nostru și i-ați doza fresh de idei în fiecare lună.

    All Rights Reserved ® Egghead Advertising 2018