Termeni si Conditii

Daca aveti nevoie de mai multe informatii sau aveti intrebari despre politica noastra de confidentialitate, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati prin e-mail la [email protected]. Pentru Egghead Advertising, confidentialitatea vizitatorilor nostri este extrem de importanta, tocmai de aceea avem grija ca totul sa se desfasoare in parametrii de cea mai inalta calitate. Acest document Politica de Confidentialitate exprima tipurile de informatii cu caracter personal; care sunt primite si colectate de catre egghead-advertising.com, dar si modul in care acestea sunt utilizate.

 

Egghead Advertising trateaza cu seriozitate viata privata. Abordarea de catre noi a respectarii vietii dumneavoastra private este evidentiata in urmatoarele principii:

  • Noi apreciem increderea pe care o aveti in noi dandu-ne datele dumneavoastra personale. Vom utiliza intotdeauna datele dumneavoastra personale intr-un mod care este corect si demn de aceasta incredere.
  • Va vom oferi informatii clare despre modul in care utilizam datele dumneavoastra personale. Vom fi intotdeauna transparenti cu dumneavoastra in privinta informatiilor pe care le colectam, a ceea ce facem cu ele, cu cine le impartim si pe cine trebuie sa contactati daca aveti vreo ingrijorare.
  • Vom lua toate masurile rezonabile pentru a proteja informatiile dumneavoastra contra utilizarii gresite si pentru a le pastra in siguranta.
  • Vom respecta toate legile si regulamentele aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal, si vom coopera cu autoritatile de protectie a datelor cu caracter personal. In absenta unei legislatii specifice privind protectia datelor cu caracter personal, vom actiona in concordanta cu pricipiile general acceptate care guverneaza protectia datelor cu caracter personal.

Utilizarea serviciilor oferite de site-ul egghead-advertising.com  inseamna acordul cu termenii si conditiile de mai jos si informarea completa asupra aspectelor care tin de confidentialitate din prezentul document.

Egghead-advertising.com poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane. Egghead-advertising.com poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul. De asemenea, poate limita accesul la site ori la anumite parti din site, poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

 

CONTINUT

 

Toate materialele publicate sunt protejate de lege. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre egghead-advertising.com.

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al egghead-advertising.com.

Egghead-advertising.com nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.

In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest lucru printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail [email protected].

 

DREPTURI DE AUTOR

 

Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de lege. Sursa egghead-advertising.com va fi citata, cu link catre site, in primul paragraf. Egghead Advertising, logo-ul Egghead Advertising si egghead-advertising.com nu pot fi preluate si utilizate fara acordul scris.

 

RASPUNDERI

 

Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca declarati si sunteti de acord cu publicarea de catre Egghead Advertising a unui Continut, stabilit pe baza unor criterii proprii.

 

TRANSMITEREA DE INFORMATII CATRE EGGHEAD ADVERTISING

 

Prin transmiterea de informatii catre Egghead Advertising se intelege funizarea de catre dumneavoastra a unor materiale, incluzand, dar fara a se limita la mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video.

Transmiterea de informatii catre Egghead Advertising echivaleaza cu acceptul acordat Egghead Advertising ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/ sau remuneratii, ne-exclusiv si pe o perioada de 50 de ani, sa utilizeze, copieze, publice, distribuie, in orice mod si cu orice titlu, in orice mediu existent ori descoperit in viitor, aceste informatii.

Totodata, prin transmiterea de informatii catre Egghead Advertising, se prezuma acordul dumneavoastra privind despagubirea Egghead Advertising si/ sau a tertilor ca urmare a existentei/ nasterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informatii. Egghead Advertising nu accepta o raspundere limitata din partea furnizorului de informatii. Egghead Advertising nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decat cele care au un contract semnat cu institutia. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator, defaimator, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori in sectiunea de comentarii.

Accesul la continutul online al site-ului egghead-advertising.com este liber.

 

COOKIES

 

Site-ul egghead-advertising.com nu foloseste cookie-uri.

 

SECURITATE

 

Egghead Advertising adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor sai. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline, cat si online. Formularele de contact necesita introducerea unor date personale precum Nume, Prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, care vor fi protejate. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidentiale. Doar angajatii a caror activitate specifica implica lucrul cu informatii personale (de exemplu, reprezentantii serviciu clienti) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate intr-un loc securizat.

 

RASPUNDERE JURIDICA. DESPAGUBIRI

 

Continutul acestui site, inclusiv stirile, datele si alte informatii, este furnizat de Egghead Advertising.

Egghead Advertising nu cere clientilor sai informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondenta care ofera sau solicita detalii personale trebuie considerat un fals si raportat catre Egghead Advertising, pe adresa de e-mail [email protected]

Egghead Advertising nu raspunde pentru erorile, impreciziile sau intarzierile in furnizarea continutului oferit de SITE si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest continut.

Fiecare utilizator al SITE-ului este de acord ca, la cererea Egghead Advertising, sa exonereze de raspundere site-ul si compania pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Egghead Advertising isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.

 

CONFIDENTIALITATE

 

SCOPUL FOLOSIRII DATELOR PERSONALE DE CATRE EGGHEAD ADVERTISING

 

Egghead Advertising utilizeaza si consulta datele dumneavoastra personale precum Nume, Prenume, adresa de e-mail si numar de telefon,  pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine feedback cu privire la serviciile pe care le ofera, precum si pentru a preveni erori si scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, incalcari ale legii sau termenilor contractuali. Datele dumneavoastra personale pot fi folosite si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare serviciile Egghead Advertising precum si in scopuri de marketing.

In unele cazuri, cum sunt concursurile, Egghead Advertising poate solicita participantilor si alte date personale, pentru care se solicita acord explicit.

 

COLECTAREA DATELOR

 

Colectarea datelor personale de catre site-ul nostru se face prin doua modalitati:

– direct de la utilizator: in momentul in momentul completarii de catre acesta a formularelor de contact;

– din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului Egghead Advertising furnizati anumite informatii despte dumneavostra;

 

MARKETING

 

In cazul in care aveti un contract cu Egghead Advertising este posibil sa va contactam pentru a obtine feedback cu privire la serviciul contractat, astfel incat sa imbunatatim calitatea acestuia.

De asemenea, daca v-ati exprimat acordul, Egghead Advertising va poate contacta pentru a va informa despre alte serviciile noi introduse sau sa fiti invitat la evenimentele organizate de catreEgghead Advertising.

Compania va poate contacta prin curier, telefon, e-mail sau fax. Aveti oricand dreptul de a ne comunica faptul ca nu mai doriti sa fiti contactati de catre Egghead Advertising prin mijloace caracteristice marketingului direct.

Informatia furnizata de utilizator

Se refera la datele dumneavoastra de contact furnizate in cadrul site-ului.

 

INFORMATIA COLECTATA DE EGGHEAD ADVERTISING

 

Daca sunteti client Egghead Advertising prin datele de trafic, site-ul colecteaza informatii si despre modul in care folositi site-ul.

Prin sistemul sau informatic, Egghead Advertising  poate obtine date referitoare la accesarile pe site, retelele din care se fac aceste accesari, sistemele si informatiile accesate, detalii despre utilizator, locul din care se face accesul pe site, durata sederii pe site, precum si ora si data la care s-au efectuat accesarile.

 

ARHIVAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Egghead Advertising poate pastra datele utilizatorilor sai inregistrati, in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare, si dupa ce a incetat relatia contractuala dintre cele doua parti.

 

ACCESUL LA DATE CU CARACTER PERSONAL

 

Daca angajatorul s-a abonat la un serviciu in numele dumneavoastra, este posibil sa ii furnizam informatii despre folosirea serviciului respectiv. De asemenea, daca dumneavoastra sunteti persoana de contact dintr-o organizatie pentru furnizarea unui serviciu, este posibil sa trimitem datele mai multor angajati pentru accesarea serviciului respectiv.

 

ACCESUL LA DATE CU CARACTER PERSONAL DE CATRE TERTE PERSOANE

 

Egghead Advertising nu  publica date cu caracter personal in materiale de prezentare si de informare.

Egghead Advertising nu vinde si nu inchiriaza baze de date catre terti, nu face publice si nu transmite catre terti aceste informatii decat daca v-ati dat expres acordul in acest sens.

Egghead Advertising nu transfera in afara tarii datele cu caracter personal.

 

DREPTURILE UTILIZATORILOR

 

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si in baza consitiilor specificate in legea 677/2001, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  1. a) dreptul de a va accesa datele cu caracter personal;
  2. b) dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a datelor cu caracter personal;
  3. c) dreptul de opozitie;
  4. d) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale);
  5. e) dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere, precum si dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Toate aceste drepturi poti fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, adresate societatii noastre.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Egghead Advertising respecta drepturile de confidentialitate ale clientilor si utilizatorilor sai si intelege sa protejeze datele personale ale acestora, in concordanta cu prevederile Legii nr. 677/2001 si ale actelor normative subsecvente acesteia.

 

CONTACT

 

Pentru orice alte informatii referitoare la colectarea, arhivarea si protejarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne trimiteti un e-mail adresa de e-mail [email protected]

ACTUALIZARE

 

Aceste Conditii de Confidentialitate sunt actualizate de cate ori este nevoie. Modificarile se vor reflecta in tipul de informatii publicate sau transmite de catre Egghead Advertising. Va rugam sa cititi periodic aceste conditii, pentru a fi la curent cu ce informatii colecteaza, foloseste si transmite Egghead Advertising.

Cea mai recenta actualizare a acestor Conditii de Confidentialitate a avut loc la data de 19.08.2016.