Project name:

Savoare de Cafea

Project description:

Client

Savoare de Cafea a luat nastere ca viziunea unui antreprenor cu experienta ce detine cu succes un magazin de patiserie/covrigarie/delicatese. Dorinta de a intampina nevoile clientilor sai dar la calitatea care este asteptata de la el este motivul pentru care ne-a contactat. Astfel a pornit la drum Savoare de Cafea, un nou brand de prajitorie de cafea single origin.

Proiectul

Sarcina noastra a fost de a exprima prin brand atat caracterul propriu cat si complexitatea procesului de prajire si preparare a cafelei. Clientul nostru si-a luat asupra sa responsabilitatea de a praji cafeaua aleasa cu grija pentru a asigura cel mai bun rezultat final. Procesul, dupa cum am descoperit si noi, este unul lung si laborios pentru prepararea cafelei single origin, motiv pentru care clientul a dorit sa expuna atat procesul cat si arta din spatele produsului finit.

Solutie

Am ramas impresionati in fata dedicatiei clientului fata de cei care trec pragul magazinului sau si atentia sa la cele mai mici detalii. Brandul rezultat, exprimat prin portocaliu reprezentand energie si maro reprezentand culoarea cafelei, reda vizual procesul de preparare ca un mecanism ce este de fapt suma partilor sale. Asemenea atentiei la detalii a clientului si logo-ul iese in evidenta prin detaliile atent incorporate. Nu putem spune decat ca munca depusa, atat pentru branding cat si pentru print, este unul din proiectele noastre de referinta.

savoare de cafea 1 savoare de cafea 2 savoare de cafea 3 savoare de cafea 4 savoare de cafea 5 savoare de cafea 6 savoare de cafea 7 savoare de cafea 8 savoare de cafea 9 savoare de cafea 10 savoare de cafea 11 savoare de cafea 12 savoare de cafea 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *